Posted by on aug 2, 2015 in Slots |

Med Hall of Gods levererade NetEnt ännu ett spel som inte gjorde någon besviken. Precis som med deras andra spel är även detta spel fullt av roliga funktioner, snygg grafik och bra ljudeffekter som gör spelandet väldigt angenämt även för den mest kräsna spelaren.

Hall of Gods har tre progressiva jackpottar, vilket av förklarliga skäl är en viktig bidragande faktor till spelets popularitet. Man kan finna Hall of Gods på de allra flesta nätcasinon idag. Du kan vinna på jackpottarna oavsett hur mycket pengar du satsar, men naturligtvis ökar chansen ju högre belopp du satsar. Men då det som sagt även finns vinstchans vid lägre satsningar passar spelet även för de mer försiktiga spelarna och för nybörjare som inte vill satsa så mycket i början.

Hall of Gods ger spelaren en resa tillbaka i tiden då Sverige var fullt av vikingar som tillbad bland andra Freja, Idun, Thor och Oden. Dessa gudinnor och gudar plus tidstypiska föremål står för temat, och detta tema blir lite extra roligt då det annars är mycket fokus på Egyptens forna glansdagar. Här får spelaren istället den nordiska mytologin som sällskap i väntan på den stora jackpotten.

Spelets funktioner

Hall of Gods består av 5 hjul, 3 rader och 20 spellinjer. Man kan satsa upp till €50, medan minsta satsning ligger på €0.01. myntvärdet i spelet ligger mellan €0.01 och €0.50. Här blir det tydligt hur bra spelet är uppbyggt gällande att det anpassats för alla sorters spelare, oavsett hur mycket man vill satsa.

Spelets vildsymbol kommer i form av en läcker drake och man har även valt att lägga in en expanderande vild symbol i form av den glatt slingrande Midgårdsormen som vill hjälpa dig i spelet. Ormen uppgift är att göra fler rutor till vilda genom att slingra sig över dem i de aktiva spellinjerna.

Hugin och Munin fungerar som scattersymboler och de små korparna aktiverar spelets free spins- läge. Vid tre scattersymboler får man 10 free spins, medan fyra korpsymboler ger 15 free spins. Har du riktig tur får du 30 free spins genom fem symboler med Hugin och Munin.

Bonusspelet i Hall of Gods aktiveras av symbolerna med Thors hammare av vilka man behöver tre för att bonusspelet ska gå igång. I bonusspelet använder du hammaren för att krossa sköldar som döljer en symbol för jackpott eller en summa. Får du tre jackpottsymboler i detta läge vinner du jackpotten.

Återbetalningen i Hall of Gods ligger på 96,5 %.