Posted by on jul 31, 2015 in Slots |

Som du säkert är medveten om finns det lite olika jackpotspel som förekommer på nätcasinon. Jackpotspelen är så kallade spelautomater där du har chansen att vinna storkovan med flera miljoner kronor i vinst. Och det är ganska fascinerande att det i princip bara är turen som står i vägen mellan dig själv och miljonerna.
När det gäller grafiken och ljudet i Mega Fortune är det okej men inte heller något särskilt. Anledningen till att spela det här spelet är så klart för chansen att vinna en jackpot. Du kommer bland annat att kunna se en vit limousin, glittrande dollartecken, whiskey och cigarrer bland symbolerna på hjulen medan bakgrunden är en storstad vid kusten där palmerna stoltserar på rad.

Spelfunktioner

När du drar i gång spelet Mega Fortune finns det vissa specialsymboler och funktioner som kan vara bra att veta om. Men till att börja med ska du vara medveten om att du har chansen att inte bara vinna en jackpot i det här spelet. Det finns nämligen tre olika jackpottar. Du har Jackpot Rapid, Jackpot Major och Jackpot Mega. Den största jackpotten är så klart Jackpot Mega och den minsta är Jackpot Rapid. Så det gäller att hålla tummarna megamycket!

Vidare finns det i huvudsak tre symboler som du ska hålla utkik efter lite extra. Som vanligt finns det med en vild symbol som kommer att ersätta de övriga symbolerna för att dina chanser att skapa en vinnande kombination skall öka. Dock gäller detta inte de två andra specialsymbolerna. Den vilda symbolen i Mega Fortune utgörs av en lyxyacht. Sedan finns det också en scattersymbol som utgörs av en flaska champagne och några glas. Genom att du får upp minst tre sådana symboler kommer du att aktivera free spins och en multiplikator mellan 1 och 5. Sist men inte minst har du också en BONUS-symbol som det förhoppningsvis dyker upp minst tre av på rad. Då kommer nämligen ett bonusspel aktiveras och det är nu som spänningen och adrenalinet verkligen bör kicka in.

Insatsalternativ

Jackpotspelet Mega Fortune är en videoslot som består av en traditionell uppbyggnad med fem hjul, tre rader med symboler och hela 25 insatslinjer. Det är helt upp till dig hur många insatslinjer du vill aktivera när du spelar. När du har valt det så går du vidare till insatsnivån som du kan variera mellan 1 och 4. Sist men inte minst kan du också justera myntvärdet mellan 0.01 euro och 0.50 euro. Detta i sin tur betyder att lägsta möjliga insats i spelet ligger på 0.01 euro och att den högsta möjliga insatsen ligger på 50.00 euro.